تبلیغات
مطالب اینترنتی - چیپس‌ و پنیر مکزیکی

چیپس‌ و پنیر مکزیکی

نویسنده :نویسنده
تاریخ:چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396-03:43 ق.ظ



مفیدستان:

تو دل برو!


چیپس‌ و پنیر مکزیکی


کودک و نوجوان > فرهنگی – اجتماعی – ترجمه‌ علی مولوی:
ما همه عاشق چیپس هستیم؛ چیپس‌و‌پنیر هم آن‌قدر خوش‌مزه است که نمی‌شود دوستش نداشت!

البته درست است که چیپس‌وپنیر چاق‌کننده‌اند، اما گاهی خوردنشان که عیبی ندارد، دارد؟

پس اگر اهل خوردن چیپس‌وپنیر هستید، بیایید این‌بار چیپس‌و‌پنیر مكزیكی را امتحان كنیم.

۱٫ حدود ۳۵۰ گرم گوجه‌فرنگی‌ تازه را خرد کنید و دانه‌هایش را جدا کنید.

۲٫ گوجه‌فرنگی‌های خردشده را در یک کاسه بریزید و همراه با یك نصفه پیاز بنفش خردشده، یك قاشق غذاخوری گشنیز خردشده و دو حبه سیر له‌شده و خردشده مخلوط کنید. این مخلوط سس سالسای شماست. چون قرار است این سس را با چیپس بخورید، بهتر است به آن نمك و فلفل اضافه نكنید.

۳٫ روی سینی فر، یک کاغذ روغنی بیندازید. روی سینی به میزانی كه می‌خواهید چیپس ذرت پخش کنید. ما در این‌جا از دو بسته چیپس ذرت استفاده كرده‌ایم.

۴٫ سه عدد فلفل‌ هالاپینوی تازه را ریز کنید و به همراه پنیر پیتزای رنده‌شده روی چیپس‌ها بریزید.

۵٫ فر را روی حرارت متوسط بگذارید و سینی را داخل فر قرار دهید. وقتی پنیر پیتزا خوب آب شد، آن را با احتیاط بیرون بیاورید. البته از مایکروویو هم می‌توانید استفاده کنید.

۶٫ چیپس‌و‌پنیر را در بشقاب بکشید و سس سالسا را در کنارش یا در یک کاسه‌ی کوچک بریزید. طعم این چیپس‌وپنیر با سس سالسا، واقعاً تند و جادویی است!

نوش جان!


فوت آخر!

كمی سس گوآكاموله (آواكادو) و خامه، این چیپس‌و‌پنیر را مكزیكی‌تر می‌كند! دستورپخت گوآكاموله را می‌توانید از اینترنت پیدا كنید.



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط

مطلب چیپس‌ و پنیر مکزیکی در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :چیپس‌ و پنیر مکزیکی
http://mofidestan.ir/%da%86%db%8c%d9%be%d8%b3%e2%80%8c-%d9%88-%d9%be%d9%86%db%8c%d8%b1-%d9%85%da%a9%d8%b2%db%8c%da%a9%db%8c/


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo